Wimpers extension one by one

Wil jij ook lange volle wimpers? Ben je het zat om elke dag mascara op te doen, en er weer af te moeten halen? Probeer dan nu de nieuwste trend wimpers extension one by one!

Steel de show met een prachtige oogopslag, altijd en overal

Laat je nu onderdompelen door de nieuwe trend wimpers extension one by one. wimpers extension one by one zijn niet te onderscheiden van echte wimpers. Hoewel de wimpers tegen de eigen wimpers worden aangeplakt, verzwaren de wimpers niet. De wimpers extension one by one zorgen voor een open blik, tijdsbesparing bij het opmaken van het gezicht en maken mascara overbodig.

Hoe werkt het?

Allereerst worden de ogen voor het plaatsen van de wimpers extension one by one schoon gemaakt en vet vrij gemaakt. Hierna begint het plakken van de wimpers extension one by one op uw eigen wimpers. Voor het plakken van de wimpers extension one by one wordt gebruik gemaakt van een huidvriendelijke secondelijm. Deze is speciaal ontwikkeld voor het plakken van de wimpers extension one by one. De gehele behandeling duurt bij een nieuwe set wimpers extension one by one ongeveer twee uur. Het bijvullen van de wimpers extension one by one duurt ongeveer een half uur tot 45 minuten. Na de behandeling krijg je een wimper borsteltje mee en wordt je verteld hoe je om de dag de wimpers het beste kunt doorkammen om verwarring van de wimpers extension one by one te voorkomen.

Waarom wimpers extension one by one?

Een van de vele voordelen van wimpers extension one by one is toch wel het gemak van het niet meer hoeven opmaken van de ogen. In ieder geval de wimpers dan natuurlijk. Je bij wijze van zonder make-up de deur uit stappen en er toch verzorgt en fris uitzien doordat de wimpers toch wel het belangrijkste onderdeel zijn van het creëren van een wakkere en uitgerust gelaat.

Bijvullen, hoe, wanneer en waarom?

Het bijvullen van de wimpers na het nemen van een starter set is essentieel om de wimpers extension one by one volumes en natuurlijk te houden. Het bijvullen van de wimpers extension one by one is per persoon verschillend en afhankelijk van de duur waarop de lijm is uitgewerkt en loslaat van de echte wimper. Gemiddeld is het zo dat de wimpers elke drie weken worden opgevuld. Echter is het zo dat sommige een eerdere of latere bijvulling de voorkeur geven wat ook mogelijk is. Hoe eerder je bijvult hoe goedkoper het bijvullen is aangezien er minder wimpers in minder tijd geplakt hoeven te worden.

Nadelen van wimpers extension one by one

Nadelen van wimpers extension one by one zijn er bijna niet. Net als met nepnagels of een manicure of pedicure moet je het er natuurlijk qua financiën rekening houden met een vaste uitgave per maand. Echter daar krijg je veel voor terug, en het bespaard het kopen van de maandelijkse tube mascara waardoor dat vanaf het zetten van de wimpers extension one by one niet meer aangeschaft hoeft te worden. Verder moet je regelmatig de wimpers doorkammen. Doe je dit niet dan kunnen de wimpers sneller gaan uitvallen omdat ze verward raken in elkaar.

Mocht je de wimpers extension one by one hebben geprobeerd, maar vond je het uiteindelijk toch niets dan kun je twee dingen doen: Je kunt de wimpers extension one by one uit laten groeien, totdat ze na ongeveer vier a vijf weken allemaal zijn uitgevallen. Of je kunt de wimpers extension one by one professioneel laten verwijderen, waarna je meteen weer je mascara kunt gebruiken.

Probeer nu de wimpers extension one by one en laat je verassen door het resultaat!